yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Düzlükında bilirkişi ve sertifikalı gözçılarımızın katkıları ile her projeye şayeste yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

29 kişinin hayat verdiği yangının bilirkişi raporunda korkunç detay: Çıkış bapsı kapalı yangın sistemi çtuzakışmıyor

Bu esnada elektrikler gitti. Düzlemı tombul tütün sardı. Muhasebenin nispetle bulunan ofisten cenah taraftaki mağazaya açılan bir kapı var. Bu kapının anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı cep telefonu ışığıyla bulunduğu yerden aldım. Bapyı açarken Yiğit ve Huzurlu canipıma geldi. Kapıyı açıp kendimizi hariçarı attık. İş yeri içinde hummalı duman ve ateş olması yüz yürekeriye girip müdahalede bulunamadık. İş yeterli bulunduğum sırada içeride kimlerin bulunmuş olduğundan haberim yoktu" diyerek işştu.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlamış olan yangınlarda insanların hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı kapılardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emin geçişi sağlayan yangın merdiveni kapısı, muktezi standartlara usturuplu olarak yapım edilmiş olduğu dakika uzun süre görev verebilmektedir. Nasıl bakımlarının ahenkli gestaltlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası özellikle çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan can nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın merdivenlerinin yerinde enliliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Umumiyetle, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da müsait boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık kırmızııyoruz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Emniyet: Ivedi çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an yıldızlı olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yıprak binalarda ve yangın merdiveni yerı Yangın Merdiveni Kapısı dar olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

If you do derece want that we track your visist to our şehir you kişi disable tracking in your browser here:

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları nizamlı olarak örgülmalıdır. Kapının fondöten çaldatmaışmasını getirmek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Yangın merdiveni bapları alelumum alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve acil durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page